Uzelf zichtbaar maken, is een uitstekende vorm van marketing. U hebt verstand van wat u doet: waarom zou u dit niet delen met de wereld? Met goede content marketing maakt u uw expertise zichtbaar. U boort nieuwe bronnen en kanalen aan om nog meer potentiële klanten te bereiken. Wij geloven in de kracht van content marketing omdat wij ervan overtuigd zijn dat de beste manier om mensen te overtuigen van uw expertise, hen uw expertise simpelweg te laten zien. Wie aan deze vorm van internet marketing wil doen, moet niet bang zijn om tijd te willen investeren en kennis te delen. Doet u dit goed, dan krijgt u hier een hoop voor terug. Niet alleen in harde sales, maar ook in imago en goodwill.

  • Wij zorgen voor de juiste content strategie
  • Ervaren bloggers
  • Advies en creatie in alle vormen van content marketing
  • Traffic building middels linkbuilding of branded content
  • Altijd persoonlijk en op uw wensen afgestemd
  • De scherpste tarieven
Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

De verschillende manieren van content marketing

Content marketing kunt u op veel verschillende manieren inzetten. Het kan zeer laagdrempelig gebeuren, bijvoorbeeld oor zelf te bloggen. Hierbij bepaalt u zelf de content strategie en hebt u de controle over de content creatie. Een eigen blog is een fantastische manier om uw kennis, ervaring en passie te etaleren. Zoekmachines waarderen websites die met regelmaat goede, relevante content plaatsen. Uw blogs zullen door de zoekmachine geindexeerd worden en dit betekent dat er voor u goede kansen liggen om gevonden te worden door potentiële klanten. Op uw homepage en landingspagina’s geeft u een impressie van uw bedrijf, producten en/of diensten, maar in uw blogs kunt u zeer specifiek zijn. Met deze zeer gerichte vorm van targeting spreekt u een relevante doelgroep aan. Uw blogs bieden u de mogelijkheid om alles wat u belangrijk en relevant acht onder de aandacht te brengen. Daarom is bloggen een belangrijke vorm van content marketing.

Branded content is een vorm van marketing die de afgelopen jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen. Wanneer branded content goed wordt uitgevoerd, hebt u hiermee een krachtig middel in handen. Wij geloven in een eerlijke vorm van branded content: wie een goede commerciële boodschap heeft, hoeft het commerciële aspect niet te verbergen. Relevantie en kwaliteit zijn doorslaggevend. Voorziet uw content in de behoefte van de lezer, dan vindt deze het niet erg dat u een commerciële partij bent. Bent u bijvoorbeeld een hypotheekadviseur, dan zullen lezers van een woonmagazine of -website het zeker kunnen waarderen wanneer u een goed artikel schrijft over de valkuilen bij het kopen van een eerste huis, om maar een voorbeeld te noemen.

Linkbuilding is iets wat wellicht niet iedereen onder content marketing schaart. Wij doen dit wel. Waarom? Omdat wij geloven dat context en relevantie altijd belangrijk zijn. De traditionele manier van linkbuilding is zorgen dat een andere website links naar uw website plaatst (en vaak vice versa, om elkaars autoriteit en vindbaarheid te versterken). Wij geloven hier niet in en de zoekmachines ook niet meer. Goede linkbuilding doet u door een stukje kwaliteit en relevantie te bieden. Bijvoorbeeld door samen te werken met een andere partij in de vorm van content uitwisseling.

Hoe wij u verder helpen met content strategie en content creatie

Wij zijn traffic builders die u kunnen helpen met uw content strategie en alle vormen van content creatie. Onze ruime ervaring biedt u tal van mogelijkheden. Wij beschikken over professionals met een journalistieke achtergrond, seo specialisten, linkbuilders en content strategen. Of u nu op zoek bent naar een communicatieadviseur die u kan helpen bij het bepalen van uw communicatiestrategie of behoefte hebt aan een content marketeer die voor u kan bloggen of linkbuilding kan verzorgen: bij ons bent u aan het juiste adres.

Samen met u kijken wij naar de juiste content strategie: welke middelen kunnen wij inzetten en waarom? Wij zorgen voor de optimale communicatiestrategie en een executie op de juiste kanalen en met de juiste tone of voice.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?