U wilt uw klanten zo goed mogelijk bereiken. U wilt hen direct overtuigen van uw unique selling points en meerwaarde. Wij helpen u met online marketing op maat. Wij leveren namelijk een breed scala aan diensten. Hiermee wordt u beter zichtbaar en vindbaar. Het gevolg is een hogere conversie, meer omzet en meer winst.

Waarom online marketing belangrijk is

Iedereen zoekt producten en diensten online. Vaak blijft de complete customer journey beperkt tot het internet. Uw klant heeft in principe geen traditionele marketing kanalen zoals kranten, tv of radio meer nodig om tot een beslissing te komen. Natuurlijk maken deze kanalen nog onderdeel uit van een succesvolle marketingmix, maar online marketing mag simpelweg niet ontbreken in een succesvolle marketingstrategie. Het beste resultaat behaalt u door daar aanwezig te zijn waar uw potentiële klanten zich bevinden. Wij zorgen hiervoor.

Internet marketing van a tot z

Internet marketing omvat alle activiteiten die u kunt ondernemen om uw producten of diensten op het internet onder de aandacht van uw doelgroep te krijgen. Goede online marketing bestaat uit de juiste mix van kanalen, middelen, technieken en optimalisaties. Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in internet marketing van a tot z, waardoor wij u van dienst kunnen zijn met:

Maatwerk voor het beste resultaat

Online marketing mag dan wel uitgegroeid zijn tot de primaire vorm van marketing, dit betekent niet dat de basisprincipes van marketing veranderd zijn. Wij zijn nog steeds aanhanger van het AIDA-model: Attention, Interest, Desire, Action. Wij gebruiken deze formule als basis voor onze strategie en koppelen dit aan de “Golden Circle” van Simon Sinek: waarom, hoe en wat? In onze aanpak hanteren wij altijd maatwerk. U verdient een op maat gemaakt marketing plan en persoonlijke aandacht.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?