Uw doelgroep zoekt en vindt via de zoekmachine, dus u wilt optimaal vindbaar zijn. Met een goede positie in de zoekresultaten behaalt u een hogere conversie en meer winst. Hoger in Google komen, is dan ook iets wat iedereen wil bereiken. Zoekmachine optimalisatie (seo) helpt hierbij. Dit zorgt ervoor dat u bij elke voor u relevante zoekopdracht gevonden wordt door uw doelgroep. Wij zijn hierin gespecialiseerd en bezorgen u een toppositie.

 • Altijd een gratis seo-scan vooraf
 • Een op maat gemaakt seo-plan
 • Technische en bezoekersgeoriĆ«nteerde zoekmachine optimalisatie
 • Snelle laadtijden en mobiele optimalisatie
 • De beste nazorg en gegarandeerd resultaat
 • Gratis voortgangsscan na drie maanden
 • Zeer scherpe tarieven

Hoe zoekmachine optimalisatie werkt

Zoekmachine optimalisatie bezorgt u een toppositie in de zoekresultaten. Relevantie en kwaliteit zijn hierbij van doorslaggevend belang. Zoekmachines zijn geƫvolueerd en beschikken tegenwoordig over een hoge kunstmatige intelligentie. Veel oude seo trucs die nog vaak worden gebruikt, werken al lang niet meer. U maakt een website voor de bezoeker, niet voor de zoekmachine. Goede seo is gericht op de bezoeker. Als uw website goed is voor de bezoeker, kan deze scoren in de zoekmachine: dat is de gouden regel. Als seo bureau zorgen wij voor optimale zichtbaarheid en resultaten bij voor u relevante zoekopdrachten in de zoekmachines.

Onze zoekmachine optimalisatie werkt

Wij zijn een seo bureau met uitvoerige kennis op zowel technisch gebied als op het gebied van gebruikerservaring. Deze kennis bundelen wij om voor u de best mogelijke resultaten te behalen. Onze zoekmachine optimalisatie werkt. U kunt ons op ons woord vertrouwen, maar wij kunnen u dit ook tonen.

Bovenstaand ziet u de seo score van onze website, waarmee deze tot de absolute top behoort. Dit realiseren wij ook voor u.

Mobile first strategie

Vaak kijkt men naar de desktopversie van de website voor seo. Zoekmachines veranderen en daarmee de regels voor goede seo ook. Inmiddels vindt het merendeel van de zoekopdrachten plaats vanaf een mobiel apparaat. Google heeft daarom onlangs een “mobile first” strategie aangenomen. Wij scharen ons hierachter. Wij zorgen voor een zeer snelle, geoptimaliseerde mobiele website. Dit is een cruciale vereiste voor het verkrijgen van een goede seo score.

Mobielvriendelijke website

Een heldere aanpak

Om de best mogelijke seo voor u te realiseren, hanteren wij een heldere en effectieve aanpak. In een aantal stappen zorgen wij voor perfecte zoekmachine optimalisatie.

 1. Een seo scan om te inventariseren hoe uw website ervoor staat
 2. Een zoekwoordenanalyse om de juiste zoekwoorden en -termen te bepalen
 3. Een persoonlijk rapport met adviezen en aanbevelingen
 4. Een concurrentiescan
 5. Technische optimalisaties
 6. Seo teksten
 7. Een seo scan met de actuele score en verbeteringen
 8. Een seo rapport na drie maanden met uw actuele posities in de zoekmachine

Wij hechten veel waarde aan een fijne samenwerking en een transparante aanpak. Onze analyses kenmerken zich door eerlijkheid. Wij geven u een volledig beeld van waar voor u de kansen liggen. Zoekmachine optimalisatie aan ons uitbesteden, betekent gegarandeerd resultaat. Wij doen wat wij beloven en tonen u de resultaten.

Overige diensten die seo versterken

Naast de hierboven beschreven zoekmachine optimalisatie, versterken wij indien gewenst uw seo met aanvullende diensten. Met content marketing en bloggen zorgen wij voor nog meer aanwezigheid in de zoekmachine. Door content ook op andere websites te verspreiden (linkbuilding) krijgt uw website nog meer autoriteit.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?